Kulturní centrum Labuť Přejít na hlavní menu



Přejít na vyhledávání

NOVÁ sezóna 2024/25

První informace o sezóně KPH 2024/25

Vážení návštěvníci,
dovolte nám seznámit vás s předběžně vybranými koncerty sezóny KPH 2024/25. Zatím je vše domluveno převážně ústně, změny nejsou vyloučeny.

► 25.9.2024 Anna Paulová – klarinet a Doležalovo kvarteto
Anna Paulová patří k nejvýraznějším českým klarinetistům mladé generace. Doležalovo kvarteto, patřící mezi naše přední ansámbly, nedávno oslavilo 50 let své činnosti.

► 23.10.2024 Smetanovo trio: Jitka Čechová – klavír, Jan Talich – housle, Jan Páleníček – violoncello
Smetanovo trio, založené ve 30. letech 20. století klavíristou Josefem Páleníčkem, patří k nejprestižnějším současným českým souborům.

► 13.11.2024 Cimbálová muzika České filharmonie
Nejde o „cimbálovku“, kterou známe z folklóru. Na programu budou zejména skladby klasických autorů ovlivněných lidovou hudbou ve virtuózním podání členů České filharmonie (i když možná zazní i některá lidová píseň).

► 8.1.2025 Siempre nuevo (Matěj Freml a Patrik Vacík – kytary) a Epoque kvartet
Spojení všem známého smyčcového kvarteta a virtuosního kytarového dua vytváří neskutečné zvukové barvy.

► 5.2.2025 Miriam Magdaléna Haniková – housle, Johanna Haniková – klavír
M. Haniková patří k nejnadějnějším mladým interpretům, o čemž svědčí řada 1. cen ve významných mezinárodních soutěžích.

► 19.3.2025 Kateřina Kněžíková – soprán, David Švec – klavír
Sopranistka mezinárodního formátu, slavící úspěchy v ČR a snad ještě více v zahraničí. Jeden z vrcholů sezóny.

► 16.4.2025 České noneto
Založeno v roce 1924, patří k „rodinnému stříbru“ v oblasti hudby.

► 7.5.2025 Jaroslava Vernerová Pěchočová – klavírní recital
Pravidelná účastnice festivalu Pražské jaro, vystupuje s předními českými a zahraničními orchestry, se sólovými recitály byla zařazena do cyklů Světová klavírní tvorba

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Cena abonentky na sezonu 2024/2025 bude 1500 Kč.

Předprodej na sezonu 24/25 bude zahájen na posledním koncertu letošní sezony tedy na koncertu Matouše Zukala dne 15.5.2024.

 

Velmi si vážíme toho, že máme velkou skupinu věrných návštěvníků.  Mnozí z nich jsou dlouholetí držitelé abonentních vstupenek. Snažíme se zachovat jim jednu z výhod – stálé místo v sále. Zde bychom měli právě na tyto návštěvníky velkou prosbu – aby nám závazně potvrdili zájem o abonentku na další sezónu (případně si ji zakoupili) co nejdříve. Poté jim jejich stálé místo opět zarezervujeme a vyřadíme jej z prodeje dalším zájemcům.

Tato místa pro stálé držitele abonentek se snažíme rezervovat co nejdéle, přitom ale zaznamenáváme zájem o ně ze strany dalších návštěvníků. Organizačně někdy stojíme před obtížným rozhodováním, když se snažíme vyhovět všem. Hrozí zde nedorozumění a zklamání neuspokojených zájemců. Naší „noční můrou“ je, že zůstanou prázdná atraktivní místa, která jsme do poslední chvíle zbytečně rezervovali. Abychom tomu předešli, nastavili jsme toto pravidlo:

Stávajícím držitelům abonentky budeme jejich místa rezervovat na základě toho, že nám závazně potvrdí zájem nebo si abonentku koupí, a to do 31. července.

Od 1. srpna tato místa uvolníme do běžného prodeje.

 




Odběr newsletteru

Buďte první, kdo se dozví o nových akcích

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři